Følgende betingelser gjelder for frakt og levering til privatkunder i Norge:

Fraktpriser:

Standardpris på frakt er kr 99,- 

Vi har også mulighet for kostnadsfri henting ved vårt lager på Kjosavik, samt gratis frakt på ordrer over kr. 1000,-. Under kan du lese mer om de forskjellige fraktalternativene. 

Levering

Alle varer blir sendt fra vårt lager på Kjosavik, Sandnes. Vi pakker og sender ordre omgående. Normalt har du varene 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling, noe avhengig av hvilket transport alternativ du velger. Vi kan ikke garantere for vår leverandørs leveringstider. Se flere detaljer under knyttet til leveringsmetoder. 

Leveringsmetoder:

Pakke i postkassen: De minste pakkene kan leveres i postkassen. Dette transportalternativet kommer automatisk opp hvis volumet på produktene du har bestilt er lite. Dersom pakken likevel ikke skulle få plass i postkassen, vil du uansett ikke belastes ekstra for en annen leveringsmetode.

Pris kr. 99,-

Servicepakke: Klimanøytral Servicepakke via Bring der du henter på ditt lokale postkontor. Bring har mer enn 1400 utleveringssteder. Pakken er sporbar. Sendingen leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp.

Pris kr. 99,- (Fraktfritt over kr. 1000,- )

Hentes på vårt lager på Kjosavik.
Bor du i området Sandnes/Stavanger eller på annen måte har mulighet for å hente pakker på vårt lager på Kjosavik kan du velge fraktalternativ “Hentes i Sandnes” ved utsjekk. 

Pris: GRATIS

GRATIS FRAKT OVER KR. 1000,-
Ordrer over kr. 1000,- ink. mva leveres fraktfritt med vår standard fraktvalg Klimanytral Servicepakke.

 

Uavhentede Pakker

Du har to ukers frist til å hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Dersom du lar være å hente pakken på postkontoret ditt og den blir sendt i retur til oss, så har du ikke benyttet deg av angreretten din, i henhold til Angrerettloven. Da er du fortsatt ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med fraktkostnadene. 

Frakt - kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 230,-