Følgende betingelser gjelder for frakt og levering til privatkunder i Norge:

Fraktpriser:

Standardpris på frakt er kr 79,- for alle våre leveringsmetoder og gratis frakt for kjøp over 1000 kr. 

Levering

Vi pakker og sender ordre omgående. Normalt har du varene 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling, noe avhengig av hvilket transport alternativ du velger. Vi kan ikke garantere for vår leverandørs leveringstider. Se flere detaljer under knyttet til leveringsmetoder. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Leveringsmetoder:

Servicepakke: Klimanøytral Servicepakke via Bring der du henter på ditt lokale postkontor. Bring har mer enn 1400 utleveringssteder. Pakken er sporbar. Sendingen leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp.

Post: De minste pakkene kan leveres i postkassen. Dette transportalternativet kommer automatisk opp hvis volumet på produktene du har bestilt er lite. Dersom pakken likevel ikke skulle få plass i postkassen, vil du uansett ikke belastes ekstra for en annen leveringsmetode. 

 
Betaling
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .