Winter Wonderland  

I dag våknet vi opp til frost på gården, så vakkert når alt er dekket i et hvitt teppe. Har tenkt en stund på å dekke et vinterbord ute og i dag var været helt nydelig. Så før solen snek seg over fjellryggen rigget jeg meg til på tunet. 

Koser meg alltid når jeg dekker bord, men i dag skal jeg innrømme det var litt kaldt :) Jeg brukte en bordplate jeg hadde liggende og noen leca blokker under for å få riktig høyde. 

Her har jeg dekket med den vakre Paisley duken fra Chamois i fargen seablue. Jeg bare elsker det vakre mønsteret. Blått er jo også en farge som er nydelig til både sommer og vinter. 

Det vakre keramikk serviset fra Sthål passer så godt sammen med dukene fra Chamois og det hvite synes jeg er ekstra fint til den blå duken. Av bordpynt brukte jeg noen kongler og julekuler i kobber og brunt. Levende lys er jo også et must nå på vinteren. 

Håper du likte vinterbordet mitt og kanskje blir inspirert til å dekke et selv. Produktene brukt til denne bordekkingen finner du i nettbutikken kjosigarden.no

Ha en fin dag! / Elisabeth K