Vårstemning på Kjosigården


Så herlig det er med lysere dager og sol! Nå er våren rett rundt hjørnet. I dag tenkte jeg å vise deg litt fra studioet. I studioet stiller jeg ut alle produktene som du finner i nettbutikken, her tar jeg blant annet mye av bildene og jeg bruker studioet til kundekvelder. 

I forrige uke satt jeg opp en utstilling med vårnyhetene som har kommet inn. 

 

Til våren blir jeg inspirert av varme jordfarger som grønn, brun, beige, men også fersken og hvit. Av materialer går det mye i lin, keramikk og treprodukter. Når jeg plukker ut produktene til nettbutikken prøver jeg å finne produkter som passer godt i sammen, enten det er i farger, material eller tekstur. Det skal være enkelt for deg å kunne finne både en stil og farger som passer hjemme hos deg. 

 En av vårens nyheter er blant annet den populære lysestaken Ekeryd i hvit. Så fin å kombinere både med lysetake Lidatorp og de fine glassvasene Vassbäck. 

Lysestake Ekeryd finner du HER

Lysestake Lidatorp beige finner du HER

 For meg er det viktig at de produktene som jeg tilbyr er av skikkelig kvalitet og min aller største kjærlighet, det som er håndlagd. Det som er håndlagd er også unikt, produktene kan ha naturlige variasjoner som følge av at det er produsert for hånd. I nettbutikken finner du et stort utvalg av håndlagde produkter, som blant annet produktene til Chamois, treproduktene fra byBrorson og produkter fra Storefactory. 

 

 

Produktene fra byBrorson finner du HER

 Serviettringer treperler finner du HER

Håper du også fikk litt vårstemning nå. Har du spørsmål om sortiment eller levering? Eller kanskje du har lyst å ta turen innom å kikke i studioet? Send meg en mail: post@kjosigarden.no

Ha en fin uke! // Elisabeth K