Sommerfest i hagen

 

Noe av det jeg liker best med sommeren er å dekke på ute under åpen himmel. Vanligvis ville jeg dekket til middagsgjester på terrassen, men på slike fine dager bærer vi bordet ut i hagen. Er jo kjekt å variere litt.

 

Sommer borddekking

Når jeg dekker bord pleier jeg holde meg til noen få farger. Fargene jeg har brukt på denne bordekkingen er blå, hvit og rosa. Det kan være greit å ta utgangspunkt i en farge og velge farger som matcher hovedfargen. Her har jeg tatt utgangspunkt i blått. 

Sommer borddekking

Her har jeg latt tekstiler som duk, dekkebrikker og servietter få hovedrollen, og pyntet med peoner. Jeg har brukt både duk og dekkebrikker, som er et godt tips for å skape dybde. Her ser du min store favoritt denne sommeren - duk med Paisley mønster. Denne duken er jo et smykke i seg selv og da trenger man ikke så mye pynt utenom. 

Duken fra Chamois og dekkebrikkene i lin finner du i nettbutikken - kjosigarden.no. 

Sommer borddekking

Sommer borddekking

Besøk meg gjerne på min ig konto, @kjosigarden.no for mer inspirasjon. Ha en fortsatt fin sommer :)

// klem Elisabeth K