Sommerfest i hagen

Noe av det jeg liker best med sommeren er å dekke på ute under åpen himmel. Vanligis ville jeg dekket til middagsgjester på terrassen, men på så fine dager bærer vi bordet ut i hagen. Er jo kjekt å kunne variere litt. Her har jeg også brukt innendørs spisestoler, så har du noen fine spisestoler, ta de gjerne ut for anledningen.  

Sommer borddekking

Når jeg dekker bord pleier jeg holde meg til noen få farger. Fargene jeg har brukt på denne bordekkingen er blå, hvit og rosa. Det kan være greit å ta utgangspunkt i en farge og velge farger som matcher hovedfargen. Her har jeg tatt utgangspunkt i blå. 

Sommer borddekking

Jeg bruker ikke så mye pynt når jeg dekker bord og lar heller tekstiler som duk, dekkebrikker og servietter få hovedrollen. Her har jeg brukt både duk og dekkebrikker, som er et godt tips for å skape dybde. Den store favoritten denne sommeren er duk fra Chamois i det vakre Paisley mønsteret.

Duken fra Chamois og dekkebrikkene i lin finner du i nettbutikken min - kjosigarden.no. 

Sommer borddekking

Sommer borddekking

Besøk meg gjerne på min ig konto, @kjosigarden.no for mer inspirasjon. Ha en fortsatt fin sommer :)

// klem Elisabeth K