Makeover i studioet


 

Så var vi kommet til februar allerede, dagene flyr avgårde! Heldigvis, for nå har jeg begynt å glede meg skikkelig til våren. Forrige måned så hadde jeg en liten makeover i studioet. Kjøkkeninnredningen der hadde sett sine bedre dager og skapdørene hadde gulnet, ikke veldig fint på bilder. Så jeg bestemte meg for å male om de eksisterende kjøkkenskapene, det er jo mye rimeligere og mer miljøvennlig enn å bytte ut med nytt. 

Jeg hadde tenkt lenge på å male der inne, men klarte ikke helt bestemme meg for fargen. Jeg har heller aldri malt kjøkkeninnredning før så jeg ville forhøre meg litt før jeg satte igang.

Nedenfor ser du før/etter bilder. 

 

Slik så kjøkkenet ut før jeg malte

Først vasket jeg kjøkkenskapene med interiør vask, så grunnet jeg to lag og lot det tørke før jeg malte to strøk med valgt farge. Både grunning og maling påførtes med rulle. Det er lurt å bruke rulle istedenfor pensel for man kan fort få penselstrøk i malingen og det er jo ikke så fint. 

 

Jeg valgte å ta bort skapdørene på overskapet, jeg synes det er mye finere og luftigere med åpne hyller.   

Det var nok litt mer jobb enn jeg kanskje hadde sett for meg for det måtte jo grunnes/males en del ganger, men når jeg ser resultatet er jeg så glad jeg gjorde det! 

Fargen jeg malte med er fra Jotun og heter Green Leaf. Synes den ble kjempe fin på kjøkkenskapene :) Denne fargen har jeg også valgt til soverommet, kanskje det kommer noen bilder her på bloggen om jeg blir ferdig snart..

 

/ Elisabeth K