Så var vi halvveis uti september allerede - dagene flyr av gårde og før vi vet ordet av det er det blitt jul. Men før vi kommer så langt skal høsten nytes med turer, kakao og bål. Dette er høstaktivitetene her på gården :) Mye spennende som skjer i nettbutikken også fremover - nye leverandører og nye produkter er på vei inn. Tenkte å vise noen av de siste nyhetene her til høstens borddekking. 

 

Her har jeg dekket et enkelt høstbord med litt grønt og epler fra hagen - kjekt å kunne bruke det naturen har å tilby som dekor fremover. 

En av nyhetene i nettbutikken denne høsten er lin serviett i fargen Aske - en mørk gråblå farge. Denne fargen er nydelig til borddekkinger utover høsten og vinteren. Servietten er i 100 % lin, som er et naturlig og miljøvennlig materiale. Jeg bruker mye lin hjemme hos oss, jeg elsker teksturen av lin og hvor slitesterkt det er. Disse linserviettene kommer i 40 x 40 cm og de er som mange av tekstilene i nettbutikken sydd av en lokal opplæringsbedrift. 

Lin serviett Aske finner du HER

Jeg synes det er så fint å blande ulike teksturer, mønstre og farger. Jeg liker godt når det er litt tilfeldig og ikke så stivt. Rene linjer blir ofte byttet ut med mer organiske mønstre og former. Det er jo smak og behag - men den store favoritten hos meg når det kommer til servise er keramikk serviset til Sthål Keramikk. Det vakre serviset er lagd av steingods leire og har et nydelig mønster av blader og ranker. Denne høsten har jeg fått inn asjett i hvit - lekker å blande med de andre fargene fra Sthål Keramikk, men også nydelig sammen med matchende krus. 

Asjett hvit Sthål Keramikk finner du HER

 

En annen høstnyhet i nettbutikken er en ny versjon av de populære serviettringene av treperler og lærbånd. Naturlige og enkle serviettringer som passer til de fleste annledninger. Serviettringene består av treperler i ubehandlet bjørk og bånd av 100 % lær. Disse setter prikken over i´en på middagsbordet og er nydelige sammen med lin servietter i fargen rust, aske og lysegrå. 

Serviettring, 2 pk, Natur HER


Håper du ble inspirert til å dekke bord hjemme hos deg - og lurer du på noe i forhold til produkter og sortiment bare send meg en mail post@kjosigarden.no. Har du lyst på mer inspirasjon til høstbordet finner du nå et blogg innlegg med de mer varme og brente høsttonene i nettbutikken.

Du er også hjertelig velkommen til å titte innom meg på instagram  @kjosigarden.no

Ha en fin høstdag // Elisabeth K