Sommerbrunch i hagen


 

Endelig er sommeren her og hva er vell herligere enn å sitte ute å spise? Nå blomstrer både syrinen, epletrærne og markblomstene her på gården og alt er så grønt og fint! I går hadde jeg besøk av min kusine og vi dekket et koselig brunchbord ute. 

Vi dekket bordet med bomullsduk og servietter i lysegrå fra Chamois. 

Chamois har så mye fint i sin sommerkolleksjon og jeg liker veldig godt det flotte paisley mønsteret. Å dekke med duk og tøyservietter synes jeg også skaper koselig stemning ute. 

 

 Det fine keramikk serviset fra Sthål passer så godt med tekstilene fra Chamois. Det vakre mønsteret blomstrer nesten om kapp med naturen. Serviset fra Sthål finnes i flere farger og her har vi dekket med det hvite. 

Så kjekt å bare gå ut i hagen å finne blomster og grønt til vasen. 

Små detaljer som serviettringer synes jeg gir det lille ekstra til bordet. Serviettringer med lær og treperler finner du HER 

 Nå gleder jeg meg til alle middager, frokoster, luncher og bruncher ute i hagen fremover. Produktene til denne borddekkingen finner du i nettbutikken kjosigarden.no 

Klem Elisabeth