Bryllup inspirasjon 

Når jeg ikke jobber med nettbutikken prøver jeg meg som bryllup dekoratør..jeg gjør i alle fall det når det er min kjære kusine som spør :) Denne helgen har jeg vært på flotte Ytterøy, en liten øy en halvtime fra Levanger å pyntet til bryllup. 

For en utrolig morsom og gøy utfordring, men også litt av en jobb. Jeg tenkte jeg ville dele litt her med dekor og valg av pynt, kan jo hende du har en fest eller et bryllup du skal pynte og trenger litt inspirasjon. 

Lokalet var en gymsal, akkurat stor nok til å romme de ca 100 gjestene som var innvitert. De fleste av gjestene ble plassert på runde bord, mens brud og brudgom fikk sitte på et avlangt bord. Hvite duker og hvit servise formet basisen for farger og dekor. 

Bryllup

Lokalet hadde også sorte stoler og gardiner og sort brukte jeg også på satengbåndene rundt serviettene. Serviettene er av bomull og her kjøpte jeg metervare fra IKEA, som jeg målte opp og rev i den str jeg ville ha. Serviettene er på 35 x 35 cm. Her er det best om du river stoffet så får du en fin kant på serviettene. 

Servietter

En av de tingene som bruden og jeg var veldig inspirert av fra starten var å ha masse grønt på bordet og i dekoren, her var vi innom flere alternativer men ente opp på å binde noen kranser av klematis. Klematisgrenene var vi så heldige å få klippe av busken til hennes svigerfar. Det er ofte dyrt å kjøpe inn det man trenger av grønt og blomster så bruk gjerne grønt som vokser på stedet. Blomster som roser og nelliker ble brukt i vaser og som dekor. 

Glassvaser

Glassvasene du ser på bildet er kjøpt på IKEA og kommer i 3 pakning, så flotte både til kubbelys, flytelys og roser. Levende lys setter fort stemningen så flere telys var plassert rundt på bordet. Bordkortene med gulldetaljer er kjøpt på Honeyoak.no, og jeg brukte en akrylpenn i gull for å skrive på navn. Bordnr kort er plassert i eike rammer kjøpt på Nille, disse også skrevet med gullpenn. 

Bordnr kort

Jeg synes det er så kjekt å bruke av det man har liggende og ting man finner i naturen, her er det bare kreativiteten som setter grenser. På de avlange bordene brukte jeg bordbrikker av ved for å holde kubbelys satt sammen tre og tre. 

Noe av det jeg synes ble aller finest var stoffet vi hang i taket. Dette er 100 m organza klippet i lenger på 10 m som er drapert fra taket og festet langs veggen. På de runde bordene brukte vi heliumballonger, satt sammen tre og tre. De så nesten ut til å henge i løse luften når vi festet de med fiskesen under en av dekorvasene på bordet. 

Organza tak

Hvis jeg spør bruden var nok en av de tingene hun likte best lysveggen bak henne og brudgommen. Her kjøpte jeg inn to gardinlysslynger fra Chlas Ohlson som jeg hang bak hvit metervare fra IKEA. Det ble et flott og dekorativt lys som gjorde mye for stemningen i rommet. 

Lyslenker

På gavebordet pyntet jeg veggen med dekorringer med blomster, som eucalyptus og nellik. 

Dekorringer

Velkomstskilt ved inngangen til lokalet ble lagd av en treplate og 3 lister bundet med tau og en avkappet list som holdt treplaten. Treplaten ble dekorert med akrylpenn og pyntet med eucalyptus.

Velkomstskilt

Et annet fint skilt ble skiltet jeg lagde til vielsen på gården, alltid en sjarm med det som er hjemmesnekret. 

Skilt

Nå håper jeg du ble inspirert! Er det noe du lurer på som jeg ikke fikk forklart nok i detalj, send meg gjerne en mail på post@kjosigarden.no. 

Klem // Elisabeth K