Borddekking til jul 

 

Så var det bare 4 dager igjen til julaften! Vi skal feire hjemme i år og får besøk av min familie. Det er alltid litt styr med matlaging på julaften så jeg liker å dekke et test bord noen dager før, så når dagen kommer går det mye raskere å dekke på for da vet jeg jo hva jeg skal bruke og hvor ting skal stå :) 

I år dekker jeg julebordet med hvitt, grønt og litt gull. 

Her har jeg dekket med Paradise green lin duk og linservietter med grønne striper fra Chamois. Jeg er veldig begeistret for lin og bruker ofte det når jeg dekker bord.

Jeg vet jo hvordan det kan være å dekke bord for oss med småbarn, jeg har hørt flere si at de ikke vil bruke duk for de er så redd den skal bli ødelagt. Et godt tips da kan være å bruke dekkebrikker, det er jo dekorativt og så kommer det ikke så mye søl på duken :)

Til serviettene brukte jeg et grønt bånd som jeg pyntet med noen grønne kvister fra buketten på bordet. Det er jo med på å binde det hele sammen. 

Slik ser altså julebordet mitt ut i år, håper du liker det! Tekstilene til denne borddekkingen finner du i nettbutikken kjosigarden.no

Jeg vil gjerne se hvordan du dekker bordet ditt i julen så tagg gjerne bildene dine med #kjosigarden :)

God jul!

// Juleklem fra Elisabeth K